Akademia HORECA - skrót programu

Pełny program na:


www.akademiahoreca.pl

 

7 listopada 2018 - środa

10.00 – 17:00 Hala Wisła, Kuchnia Mistrzów, stoisko C29

Pokazy „Ameryka od Kuchni” wariacje na temat kuchni amerykańskiej w wykonaniu znanych szefów kuchni z Polski i zagranicy

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi





10.00 – 17:00 Hala Wisła, Strefa Barmana i Baristy Bar B-Q, stoisko C24

Warsztaty i szkolenia

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi

10:00 – 17:00 Sala Lwów A,B


Definiowanie i redefiniowanie inwestycji condo- i aparthotelowych – konferencja z cyklu 4Hotels Meeting

Organizator: Projekt Hotel Sp. z o.o., Fortech Consulting

Wstęp dodatkowo płatny, szczegóły i rejestracja: http://4hotels.eu/

11:30 – 12:30 Sala Lwów C


Menu enginering –  karta długa, karta krótka czy taka „w sam raz”

Prowadzenie: Paweł Iskrzycki

Organizator: Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi

11:00 – 13:00 Sala Wiedeń A


Problemy z pracownikami? Wiemy jak je rozwiązać!

Prowadzenie: Paweł Gruba, Piotr Rogowski

Organizator: V4B - Vision For Business

Wstęp dodatkowo płatny

Szczegóły: https://www.v4b.pl/szkolenia/69-gastrofood-krakow-problemy-z-pracownikami-wiemy-jak-je-rozwiazac.html




14:00 – 16:00 Sala Wiedeń A

Restauracja, która zarabia, czyli jak zarządzać kosztami

Prowadzenie: Paweł Gruba, Piotr Rogowski

Organizator: V4B - Vision For Business

Wstęp dodatkowo płatny

Szczegóły: https://www.v4b.pl/szkolenia/70-gastrofood-krakow-restauracja-ktora-zarabia-czyli-jak-zarzadzac-kosztami.html


8 listopada 2018 - czwartek

10.00 – 17:00 Hala Wisła, Kuchnia Mistrzów, stoisko C29

Pokazy „Ameryka od Kuchni” wariacje na temat kuchni amerykańskiej w wykonaniu znanych szefów kuchni z Polski i zagranicy

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi





10.00 – 17:00 Hala Wisła, Strefa Barmana i Baristy Bar B-Q, stoisko C24


Warsztaty i szkolenia

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi

12:00 – 12:45 Sala Lwów A,B


Nowoczesne systemy grzewcze na biomasę i inteligentne zarządzanie energią elektryczną - wygoda i oszczędność

Prowadzenie: Mariusz Jaśkowiec

Organizator: Wood Heating Solution

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi



13:30-14:15 Sala Lwów A,B


Jak dzięki internetowi zdobyć nowych klientów dla Twojego hotelu lub restauracji?

Prowadzenie: Damian Nowak

Organizator: Google Internetowe Rewolucje

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi



15:00 – 16:00 Sala Lwów A,B


"Jak zaprojektować restaurację premium?"

Prowadzenie: architekt Dorota Maksymowicz

Organizator: THE SPACE, AQForm, LARECO, White One, Doradztwo Gastronomiczne, Restauracje

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi

11:00 – 13:00 Sala Lwów C

KUCHARZ ARTYSTA - KELNER SPRZEDAWCA: Jak sprawić, by Pracownicy doprowadzili Cię do gastronomicznego sukcesu?

Prowadzenie: Małgorzata Bednarz, MWM PARTNERS

Wstęp bezpłatny, wymagana rejestracja: Ewelina Bąk, e-mail: mwmpartners@mwmpartners.pl





13:30 – 15:30 Sala Lwów C


ZMYSŁY - więcej niż marketing! Jak pokierować nimi, by zachwycić gości Twojej restauracji? Prowadzenie: Anna Dębska

Organizator: AF Media.pl, GdzieZjeść.info

Wstęp dodatkowo płatny, obowiązuje wcześniejsza rejestracja: https://www.gdziezjesc.info/krakow/rejestracja-horeca

11:00 – 14:00 Sala Wiedeń A


Zarabiaj więcej i zmniejsz rotację personelu – ćwiczenia

Prowadzenie: Paweł Gruba, Piotr Rogowski

Organizator: V4B - Vision For Business

Wstęp dodatkowo płatny

Szczegóły: https://www.v4b.pl/szkolenia/71-gastrofood-krakow-zarabiaj-wiecej-i-zmniejsz-rotacje-personelu-cwiczenia.html




15:00 – 16:00 Sala Wiedeń A


SPA REVENUE MANAGEMENT

Prowadzenie: Anna Tefalska

Organizator: Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi


 9 listopada 2018 - piątek

10.00 – 17:00 Hala Wisła, Kuchnia Mistrzów, stoisko C29


Pokazy „Ameryka od Kuchni” wariacje na temat kuchni amerykańskiej w wykonaniu znanych szefów kuchni z Polski i zagranicy

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi




10.00 – 17:00 Hala Wisła, Strefa Barmana i Baristy Bar B-Q, stoisko C24


Warsztaty i szkolenia

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi

11:00 – 11:45 Sala Lwów A,B


Jak skutecznie zredukować koszty energii elektrycznej i cieplnej, w perspektywie rosnących cen energii na rynku

Prowadzenie: Mariusz Jaśkowiec

Organizator: Wood Heating Solution





12:15 – 13:15 Sala Lwów A,B

Czy to już koniec dotacji UE dla firm?

Prowadzenie: Piotr Tabor

Organizator: Hotele i Gastronomia Plus Sp. z o.o.

Wstęp bezpłatny w ramach wejścia na targi



*Organizator zastrzega sobie możliwość zmian w programie. Program aktualizowany jest na bieżąco.