W tym roku, w związku z tytułem "Kraków – Europejska Stolica Kultury Gastronomicznej" skupimy się na odkrywaniu dziedzictwa kulinarnego Krakowa jako wartości kulinarnej i biznesowej oraz jako produktu turystycznego. Nie zabraknie tematów, z którymi na co dzień spotykają się szefowie kuchni, jak m.in: desery w restauracji oraz tematów, które pomogą im lepiej reagować na nadchodzące trendy dotyczące lokalnych produktów "czy na pewno wszystko już zostało odkryte - głąbik krakowski 2019", społecznej odpowiedzialności biznesu - CSR, rozwoju artystycznego - plating art, tworzenia marki swojej osoby - personal branding, tworzenia relacji "wspólnie tworzymy ten biznes" szef kuchni - właściciel / szef kuchni - f&b manager / szef kuchni - barman, sommelier, itp.


Zostań Partnerem wydarzenia
Do współpracy zapraszamy ludzi, którzy działają nieszablonowo, nie boją się podejmować nowych wyzwań, a przede wszystkim posiadają wiedzę na temat światowych trendów i kierunków, w których zmierza nowoczesna gastronomia i chcą się tą wiedzą z nami podzielić.

poznaj szczegóły>>


Już wkrótce szczegóły programu!