W ten sposób kelnerzy zamiast bezproduktywnego oczekiwania w kuchni, pozostając na sali wśród gości, generują dodatkowe zamówienia. Dzięki temu niepotrzebne wizyty w kuchni zostaną ograniczone do zera, a klienci zawsze dostaną ciepłe dania.

KORZYŚCI:

  •          Dyskretniejszy i szybszy sposób komunikacji między personelem
  •          Obniżenie kosztów personalnych przez zwiększoną wydajność pracy obsługi                 
  •           Większa rotacja stolików
  •           Wyższy średni rachunek
  •           Zawsze ciepłe dania na stołach klientów
  •           Wyższa jakość obsługi- zadowoleni goście                                                         
  •           Optymalizacja pracy obsługi
  •           Zwiększona liczba obsłużonych klientów przez jednego kelnera
  •           Bezprzewodowa komunikacja
  •           Szybki zwrot z inwestycji.

Produkty SUNG to nowoczesne i niezawodne urządzenia dla gastronomii i nie tylko.