KULINARNE ODKRYCIA AMERYKI 2021

Dział Rolny Ambasady USA w Warszawie oraz Targi w Krakowie organizator Targów HORECA/GASTROFOOD dziękują wszystkim prelegentom oraz uczestnikom za udział w Kulinarnych Odkryciach Ameryki, największym tegorocznym wydarzeniu promującym amerykańskie produkty na polskich stołach!
Zapraszamy do zapoznania się z najlepszymi produktami z USA oraz przepisami znanych szefów kuchni.

Naszymi gośćmi byli:  Szef Agata Wojda, Szef Iwona Niemczewska, Szef Jarek Walczyk
Eksperci Monika Wiśniowska, Anna Pawliszak i Jarosław Zieliński opowiedzieli nam o homarach, rybach (łososiu, mintaju) i batatach.
Gościliśmy Szefa Bogdana Gałązkę, Szefa Adriana Kiersnowskiego, Szefa Jarosława Uścińskiego oraz Szefa Adama Chrząstowskiego
O wołowinie i sosach BBQ rozmawialiśmy z Marią Woźniak i Danielem Gumowskim