Zakres tematyczny

Zakres tematyczny targów HORECA®

  • GASTRO
    Urządzenia gastronomiczne i chłodnicze, sprzęt i akcesoria do parzenia kawy oraz herbaty, żywność mrożona, mięsa, wędliny, dziczyzna, ryby i owoce morza, produkty nabiałowe, produkty mączne, zbożowe, makarony, warzywa i owoce (świeże, suszone, konserwowane), napoje bezalkoholowe, używki: kawa, herbata, koncentraty, keczupy, musztardy, sosy, zioła i przyprawy, opakowania.
  • HOSPITALITY
    Wyposażenie pokoi hotelowych, wyposażenie recepcji hotelowej, meble dla hoteli, restauracji, barów, kawiarni, elementy dekoracji wnętrz, tekstylia, szkło, zastawa stołowa, galanteria hotelowa, wyposażenie łazienek, pralni hotelowych, wyposażenie terenów rekreacyjnych, systemy komputerowe i oprogramowanie, zabezpieczenia antywłamaniowe i przeciwpożarowe, sprzęt audiowizualny i telekomunikacyjny, oświetlenie, środki czystości, urządzenia czyszczące, systemy klimatyzacyjne, wentylacyjne, ogrzewania, mała architektura dla hoteli i lokali gastronomicznych.
  • SWEET
    Produkty piekarnicze, lody, słodycze i inne produkty cukiernicze, maszyny lodziarskie, cukiernicze, piekarnicze, opakowania, dekoracje, urządzenia chłodnicze.