Zakres tematyczny targów HORECA®
-
GASTROUrządzenia gastronomiczne i chłodnicze, sprzęt i akcesoria do parzenia kawy oraz herbaty, żywność mrożona, mięsa, wędliny, dziczyzna, ryby i owoce morza, produkty nabiałowe, produkty mączne, zbożowe, makarony, warzywa i owoce (świeże, suszone, konserwowane), napoje bezalkoholowe, używki: kawa, herbata, koncentraty, keczupy, musztardy, sosy, zioła i przyprawy, opakowania.
-
HOSPITALITYWyposażenie pokoi hotelowych, wyposażenie recepcji hotelowej, meble dla hoteli, restauracji, barów, kawiarni, elementy dekoracji wnętrz, tekstylia, szkło, zastawa stołowa, galanteria hotelowa, wyposażenie łazienek, pralni hotelowych, wyposażenie terenów rekreacyjnych, systemy komputerowe i oprogramowanie, zabezpieczenia antywłamaniowe i przeciwpożarowe, sprzęt audiowizualny i telekomunikacyjny, oświetlenie, środki czystości, urządzenia czyszczące, systemy klimatyzacyjne, wentylacyjne, ogrzewania, mała architektura dla hoteli i lokali gastronomicznych.
-
SWEETProdukty piekarnicze, lody, słodycze i inne produkty cukiernicze, maszyny lodziarskie, cukiernicze, piekarnicze, opakowania, dekoracje, urządzenia chłodnicze.