16.10.2025
W strefie Gościnność PRO targów HORECA®, partner targów - Hotele PLUS - zaprosi na serie warsztatów skierowaną do menadżerów hoteli i gastronomii. W programie:
6.11, Sala Lwów A
11:00-11:45 Dobrostan Pracownika i Pracodawcy - filary skutecznego zarządzania
Prelegent: Piotr Tabor
- Dobrostan jako fundament efektywności organizacji
- Równowaga między celami firmy a potrzebami człowieka
- Fizyczny, emocjonalny i społeczny wymiar dobrostanu
- Zarządzanie stresem i profilaktyka wypalenia zawodowego
- Dobrostan jako inwestycja w sukces organizacji
12:00-12:45 AI w hotelarstwie i gastronomii – od trendu do realnych oszczędności
Prelegent: Szczepan Piechota
- AI – kogo zastąpi w przyszłości
- Sztuczna inteligencja jako narzędzie nowoczesnego zarządzania w HoReCa
- Personalizacja oferty – jak AI zwiększa satysfakcję i lojalność klientów
- Praktyczne przykłady programów AI
- AI jako wsparcie kadry
13:00-13:45 Ekologia i ekonomia - rentowność w HoReCa
Prelegent: Piotr Tabor
- Zrównoważony rozwój jako nowy standard w HoReCa
- Ekologia a rentowność – czy to się opłaca?
- Ekonomiczna optymalizacja kosztów
- Optymalizacja czasu i zasobów
- Zielony marketing i funkcjonalne rozwiązania
Trenerzy i doradcy Hotele PLUS to zespół ekspertów z wieloletnim stażem i doświadczeniem w branży, popartym wieloma sukcesami, nagrodami i wyróżnieniami. Firma znajduje się w Bazie Usług Rozwojowych, dzięki czemu może świadczyć usługi z dofinansowaniem ze środków Unii Europejskiej, zarówno z Biura Usług Rozwojowych, jak i Krajowego Funduszu Szkoleniowego.