Zobacz co szykujemy w programie:

 

 

 

 

 

 

Dla szefów kuchni, kucharzy oraz właścicieli lokali gastronomicznych

 

 

 

 

 

Dla kierowników i managerów gastronomii oraz właścicieli lokali gastronomicznych

 

 

 

 

 

 

Prezentacje i degustacje win dla branży HoReCa, winiarskiej i handlu

 

 

 

Spotkania i rozmowy na scenie z ekspertami z branży HoReCa.

A także:

 

- Panel seminaryjny dla hotelarzy (organizowany przez Targi HORECA, Izbę Gospodarczą Hotelarstwa Polskiego i Hotele Plus

 

- Konferencję „Jak budować biznes w Internecie poprzez komunikację z omnichannelowym konsumentem" w ramach Szkoły Gospodarki Cyfrowej, organizowaną przez Izba Gospodarki Elektronicznej

 

- Konkurs Bocuse d’Or Poland 2019 - polska selekcja, organizowany przez Bocuse d’Or Poland

 

 

zobacz więcej>>

 

 

 

Przywróćmy do łask głąbika krakowskiego

 

 

Wg XIX-wiecznych źródeł był ulubionym warzywem krakowian, jednak później słuch o nim zaginął. Chcemy, aby znów królował na stołach.

 

Kto stoi za akcją?

Targi w Krakowie, organizator Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA® w Krakowie wraz z Urzędem Miasta Krakowa, realizatorem projektu SLOWFOOD CE postanowiły przywrócić głąbika do łask. W akcję zaangażowani są też uznani szefowie kuchni z krakowskich restauracji.

 

Co to za warzywo? Przekonaj się>>

Polecają nas

 

 

 

Jesteś przedstawicielem branży HoReCa?

 

 

zarejestruj się i pobierz bezpłatny bilet wstępu

 

 

rejestracja>>

 

 

Targi HORECA®/GASTROFOOD

 

W jednym miejscu i czasie prezentowana jest pełna oferta:
 

 

wyposażenia hoteli, pensjonatów, obiektów wypoczynkowych,

 

 

wyposażenia i sprzętu dla restauracji, barów, pizzerii, kawiarni, cukierni i innych punktów gastronomicznych,

 

produktów spożywczych i napojów, w tym kawy i herbaty

 

 


HORECA
®/GASTROFOOD

odbędzie się w:
 


 

 

Zaufali nam
 

 

Nie przegap


subskrybuj newsletter - bądź na bieżąco



email marketing api powered by FreshMail